Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Viena + concertul Filarmonicii Vieneze (07.06.2024)

Ziua 1: Plecare din Oradea, 07.06.2024, la ora 7:00 de la parcarea din fata de la gradina zoologica, pe traseul Budapesta - Viena.

Sosire in Austria. Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase (Kunsthistorisches museum ), Muzeul de Istorie Naturii , Palatul Imperial Hofburg (fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor), Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria,program liber pana la 18:00. Seara participare la Concertul de vară de la Palatul Schönbrunn, concert al Orchestrei Filarmonice din Viena. Cazare in Sopron. Concertul este gratuit

La concertul nocturn estival, Filarmonica din Viena va interpreta în aer liber, în parcul Palatului Schönbrunn ca de obicei, la cel mai înalt nivel. Neobişnuit este desigur că acest concert, care se desfăşoară anual din 2004, se oferă cu intrarea liberă: prin aceasta, renumitul ansamblu îşi doreşte să dăruiască o experienţă deosebită celor aproximativ 100.000 de vizitatori şi telespectatorilor din întreaga lume.

Ziua 2: Mic dejun, pornire spre Viena - vizitarea Palatului Schonbrunn, Gradinile cu fantana “Neptun” şi monumentul Gloriette, gradina zoological, gradina botanica. Dupa program cumparaturi la “Shopping City South”, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Austria, cu o suprafata de 173 000 m2 cu mai mult de 330 de magazine. Plecare spre Sopron tur de oras: Primaria, Foisor de foc, Casa Storno ( 30 min). Cazare la hotel*** in orasul Sopron.

Ziua 3: Mic dejun, Plecare spre Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde, in 1889, Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea cisterciana Heiligenkreuz intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III-lea al Austriei.

Sosire in Romania noaptea tarziu.

PRET: 189 Euro / Early booking

Pretul include: transport cu autocar clasificat international

2 cazari la hotel ***- 2 pers in camera (la cerere camera tripla )

mic dejun

Ghid pe traseu

vizite conform programului

wellness

Pretul nu include: intrarile la obiectivele turistice

asigurarea medicala (optionala)

taxa de statiune 2 euro/zi

supliment camera single (la cerere) – 30 Euro/ nopte

Facilități oferite de hotel:

Activităţi: piscină interioară, baie turească/baie de aburi, masaj, billiard, tenis de masă, sauna, sală de fitness,

Bootstrap Image Preview

Cere o oferta