Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Targul de Craciun de la Roma (30 noiembrie - 3 decembrie)

Ziua 1 (Joi): Pornire din Budapesta 05:50. Sosire in Roma 07:35, cazare, timp liber.

Ziua 2 (Vineri): Mic dejun, tur de oras pietonal, Coloseumul - cel mai mare amfiteatru din lume, Forumurile Romane, Columna lui Traian - amintind de victoriile din Dacia, Piata Venetia cu monumentul de marmura alba dedicat lui Vittorio Emanuele al II-lea, Capitoliul si Panteonul - impresionantul edificiu pastrat intact de aproape 2000 de ani. Dupa o pauza necesara servirii individuale a mesei de pranz, continuam explorarea orasului cu Piata Navona - faimoasa prin cele 3 fantani ale sale, Fontana di Trevi- cea mai mare si mai impresionanta fantana din oras si Piata Spaniei - foarte populara printre turisti pt. Treptele Spaniole catre Trinita dei Monti. Timp liber. Cazare in acelasi hotel de la Roma.

Ziua 3 (Sambata): Mic dejun, vizita la Vatican–cel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fascinantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, Celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo si Bazilica San Pietro–cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera Pieta a lui Michelangelo, apoi ne indreptat spre castelul Sant'Angelo.

Ziua 4 (Duminica): Ne indreptam spre aeroport de la ora 08:40. Sosire in Budapesta la 10:30.

Pret: 569 Euro/ pers

Pretul include:

bilet de avion,

taxa de aeroport,

bagaj de mana 10 kg (50/40/20 cm) + un bagaj de mana (40/30/20 cm),

3 nopti cazare 4* ( central )

transfer

mic dejun

Pretul nu include: taxa de statiune ,la cerere bagaj de cala 20 kg, transfer cu grup- Oradea – Budapesta – Oradea – 300 RON (la cerere), ghild local

Orar zbor :

- plecare: 05:50 -> 07:35

- intoarcere: 08:40 -> 10:30

Bootstrap Image Preview

Cere o oferta