Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REVELION HAJDUSZOBOSZLO 2024

HOTEL BARATSAG 3* +

Program Revelion 2024

• Cină tip bufet suedez

• Tombolă (premiul principal un weekend de wellness pentru 2 persoane)

• muzica live pentru atmosferă bună

Prin apa sa terapeutică și serviciile sale, Hotelul Baratsag din Hajduszoboszlo asigură o posibilitate excelentă de odihnă și tratament pentru toate vârstele, și în plus este un loc excelent pentru conferințe, meetinguri, traininguri.

Despre Hotel Baratsag, Hajduszoboszlo – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite

În spațiul verde al orașului Hajdúszoboszló, în mijlocul aleii hotelurilor se află Hotelul Barátság***superior, care oferă o panoramă uimitoare, fiind cea mai înaltă clădire din oraș. Este amplasat pe Aleea Matyas Kiraly, la o scurta plimbare de strand si Aqua Palace.

Facilitati:

Hotelul are 117 camere cu două paturi, 6 apartamente junior, 9 apartamente superior, 2 apartamente de tip manager și 3 camere pentru oaspeți cu mobilitate redusă.

Punctul forte al hotelului îl constituie complexitatea sa. Găsiți la un loc toate condițiile indispensabile unei odihne confortabile și relaxante. În scopul prevenirii îmbolnăvirilor și pentru menținerea stării dumneavoastră de sănătate puteți alege dintre serviciile de wellness.

Dacă doriți distracție și recreere, vă recomandăm barurile Tiffany și U-Pub. Vă puteți odihni activ jucând bowling, biliard sau chiar și darts.

Hotelul are piscine acoperite și în aer liber, băi cu temperatură alternantă, jacuzzi, saună, infrasaună, baie cu aburi, programe de fitness.

În curtea hotelului funcționează pe tot parcursul anului o piscină terapeutică cu elemente de wellness, iar în lunile de vară bazin de înot propriu

În hala acoperită oaspeți au la dispoziție două piscine terapeutice cu temperaturi diferite și cu elemente de wellness (băi cu bule de ape, masaj cu jeturi de apă cervicale și lombare). Piscinele pentru baie cu elongații, terapia Kneipp fac mai eficient tratamentele. Sauna cu infraroșu, sauna finlandeză, baia de aburi și jacuzzi asigură un mod de regenerare și revigorare plăcută. Persoanele cu mobilitate redusă se pot deplasa pe scări și pot intra și ieși din piscine cu ajutorul unor mecanisme construite special în acest scop.

Bazinul pentru copii asigură copiilor mai mici o distracție fără griji.

Facilitati camere:

Dintre camerele confortabile, moderne, puteți alege din categoriile de camere Standard, Junior și Apartament Superior. Camerele destinate persoanelor cu mobilitate redusă au toate dotările speciale.

- Camerele standard cu două paturi au o suprafață de 24 metri pătrați, sunt dotate cu duș sau cadă, WC, uscător de păr, frigider, seif propriu, telefon, televizor, și sunt prevăzute cu balcon, precum și cu conexiune WiFi. În camere poate fi amplasată și 1 pat suplimentar. Hotelul dispune de 117 camere standard cu două paturi.

- Apartamentele Junior au o suprafață de 48 de metri pătrați, sunt prevăzute cu zonă pentru cameră de zi și dormitor. Fiecare este dotat cu duș sau cadă, WC, uscător de păr, frigider seif propriu, telefon, televizor, și este prevăzut cu balcon, precum și cu conexiune WiFi. În acestea se pot amplasa 2 paturi suplimentare. Hotelul dispune de 6 apartamente tip junior.

PRET: 340 Euro - pers

Continutul pachetului:

• 3 nopti de cazare cu bufet (mic dejun si cina bufet)

• Utilizarea nelimitată a zonei de spa și wellness - spa, schimb, jacuzzi, saună, saună cu infraroșu, baie de aburi, piscină pentru copii.

• Utilizarea halatului de baie

• WiFi gratuit

• Cadou apă minerală Pávai Vajna

Pretul nu include:

• transport Oradea - Hajduszoboszlo – Oradea (30 euro tur-retur)

• taxa turistica (500 HUF/persoana/noapte)

• taxa de parcare (1200 HUF/mașină/noapte)

poze Hotel Baratsag 3* - Hajduszoboszlo

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta