Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Targul de Craciun Polonia (22-24 noiembrie 2024)

ZIUA 1: Plecare din Oradea 22.11.2024 la ora 7:00 de la gradina zoologica. Sosire in Zakopane, cazare la hotel, program liber. Zakopane este un oras si statiune in sudul Poloniei, la poalele Muntilor Tatra, in districtul Tatra, Voievodatul Polonia Mica. Zakopane este centrul culturii Goral, cunoscut ca si "Capitala de iarna a Poloniei". Este o destinatie populara pentru alpinism, schi si turism, pe timpul iernii, mii de turisti sosesc la Zakopane pentru a schia, in special in perioada de Craciun si in luna februarie.ZAKOPANE este asemenea centru cultural al Goralilor, intr-un peisaj idilic, te intampina cu strazi impanzite de renumitele cabane si casute din lemn, construite in stil arhitectural Zakopane. O activitate turistică populară este de a face o plimbare prin cea mai populară stradă din oraș: Krupówki. Acesta este plină cu magazine, restaurante, și interpreți stradali. Aici puteți cumpăra suveniruri unice, cum ar fi un oscypek sau ciupaga. O scenă din filmul lui Andrzej Wajda Omul de marmură (Czlowiek z Marmuru), a fost filmat în Zakopane, făcând cunoscut orașul la nivel Mondial. Cazare Zakopane.

ZIUA 2:Mic dejun, deplasare spre Cracovia, vizitare: Castelul Wawel, si catedrala Wawelska locul de incoronare a regilor Poloniei (celebrele simboluri ale orasului), Sf. Petru si Pavel si Biserica Sf. Andreim Bazilica Universitatea Jagiellonă ( fiind cea mai veche universitate din Polonia, a doua ca vechime din Europa Centrală și una dintre cele mai vechi din lume ). Sf. Maria (altarul medieval sculptat de Veit Stoss – cea mai mare sculptura gotica din lume, iar tavanul inalt este pictat intr-o nuanta unica de albastru – echivalentul polonez al „albastrului de Voronet” – cu stele aurii, iar peretii sunt pastelati ca intr-o pictura baroca), Orasul vechi – Piata Rynek cea mai mare ca suprafata din toate orasele medievale europene. Glowny, Biserica , Hala de Tesaturi, Turnul Primariei, eleganta strada Florianska, Timp liber la targul de Craciun organizat in piata central din Cracovia. De dupa masa intoarcere spre Zakopane inapoi. Seara cazare la hotel In Zakopane.

ZIUA 3:Mic dejun. Program liber, posibilitate de vizitat Gubalowka care poate fi foarte usor accesata din cea mai mare strada din Zakopane Krupowki (funicular ) Zakopane a organizat prima competitie de ski si de sarituri la care au participat 150 de competitori din numeroase tari, a mai gazduit de trei ori pana acum Campionatul Mondial Nordic de ski, de trei ori Universiadele de Iarna, Jocurile Olimpice de Iarna in anul 2006, numeroase cupe mondiale de sarituri cu schiurile, Cupa Mondiala de Ski Jumping FIS in ianuarie 2009 si in 2011 si 2013 Campionatul Mondial de Ski Alpin. Pornire spre Romania la ora 13:30.

Pret: 195 Euro/persoana – Early Booking

Pretul include: transport cu autocar, clasificat conform normelor internationale

2 cazari*** + mic dejun - HOTEL LOGOS ( wellness - jacuzzi , sauna )

ghid pe traseu

Pretul nu include:

- asigurarea medicala + storno (optionala),

- supliment camera single (la cerere) – 35 Euro/ noapte

- ghid local Cracovia – tur de oras – 10 Euro/ pers

HOTELUL LOGOS

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta