Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akti Beach Hotel and Village Resort


Descriere

LOCALIZARE: La doar cativa pasi de o plaja cu pietris se gaseste hotelul Akti Beach Hotel and Village Resort, care este deosebit de popular printre cei aflati in luna de miere. Centrul turistic al statiunii se afla la aprox. 5 km. Orasul Paphos este la aprox. 5 km (Nicosia cca. 150 km, Limassol cca. 70 km). Magazinele sunt la aprox. 5 km de hotel, si veti gasi un supermarket la cca. 3 km. Cele mai apropiate baruri si restaurante sunt la cca. 4 km distanta. Urmatoarele atractii pot fi accesate de la hotel: Tombs Of The Kings (cca. 5 km), Paphos Harbour (cca. 7 km) si Paphos Archeological (cca. 6 km).


FACILITATI HOTEL: Resortul, care a fost renovat partial in 2019, dispune de 2 etaje si peste 208 camere. Acesta ofera oaspetilor sai : receptie deschisa 24h (check-in de la 14:00, check out pana la 12:00), lobby cu bar, lift, aer conditionat, seif (contra cost), minimarket si parcare (gratuita), 2 restaurante, accesul la internet WiFi este disponibil gratuit, o zona de conferinte cu un total de 80 de locuri si cu acces la internet. In gradinile acestui hotelul decorat in stil mediteranean exista 2 piscine cu apa dulce precum si o piscina separata pentru copii. La piscine sunt disponibile gratuit sezlonguri si umbrele de soare. La barul piscinei va puteti bucura de o bautura racoritoare (deschis intre orele 10:00 - 17:00). Hotelul mai dispune si de centru SPA & wellness cu sauna, jacuzzi, hamam si saloane de masaj, spectacole seara, animatie pentru copii, sala de jocuri electronice.


FACILITATI CAMERE: Studio-ul consta intr-o camera cu paturi twin sau pat single, pat suplimentar, pat pentru bebelusi (gratuit), pardoseala cu gresie, chicineta, incalzire reglabila individual, balcon sau terasa, acces la internet (gratuit), seif (contra cost) si TV cu ecran plat precum si aer conditionat reglabil individual. Baie cu cada si dus. Prosoapele se schimba zilnic. Camerele superior: Camera cu pat king-size sau pat dublu, pardoseala cu gresie, incalzire reglabila individual, ceainic (gratuit), balcon, acces la internet (gratuit), seif (contra cost) si TV cu ecran plat precum si aer conditionat reglabil individual. Baie cu dus. Prosoapele se schimba zilnic.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.