Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sejur Italia + program turistic! (11-18 iunie)

Ziua 1: MARTI: - Plecare din Oradea in data de 11.06.2024, la ora 21:00 de la gradina zoologica (parcare). Traversare Ungaria – Croatia.

Ziua 2: MIERCURI: - In drum spre Italia, un mic popas in Opatija. (Croatia), unde puteti explora minunata statiune, cu o plimbare de-a lungul faimoasei promenade Franz Joseph (1,5 ore).

Sosire in Italia – Lido di Jesolo in jurul orei 14:00 – program liber, cazare, posibilitate de baie si plaja, cina.

Lido di Jesolo se afla pe litoralul italian al Marii Adriatice, fiind una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta estivale din Peninsula, situata la mai putin de o ora de Venetia, insulele Murano si Burano. Statiunea Lido di Jesolo dispune de o plaja bine ingrijita, cu nisip fin ce se intinde pe o distanta de 15 km, cu intrarea lina in mare, fiind astfel locatia ideala si sigura pentru familiile cu copii. Terasele sale cochete sunt pline pana noaptea tarziu cu turisti din lumea intreaga care gusta mancarurile, bauturile, muzica si veselia specifica italienilor. In Lido di Jesolo oricine isi poate gasi tipul preferat de vacanta, sub auspiciile bunei dispozitii si a multitudinii de posibilitati de agrement.

Ziua 3: JOI : - Lido di Jesolo, mic dejun, program liber, cina.

Ziua 4: VINERI: -Lido di Jesolo, mic dejun, program liber, cina

Ziua 5: – SAMBATA : - Lido di Jesolo, mic dejun, plecare spre Punte Sabbioni, locul de imbarcare pe vapor pentru traversare pe insula Burano (renumita pentru satele pescaresti cu case decorate in culori foarte vii este specifica datorita coloritul deosebit al cladirilor si lucrarilor de artizanat, multe dintre ele gasindu-se in Muzeul de broderie.), continuam drumul spre insula Murano unde se viziteaza o manufactura de sticla - este vestita pentru obiectele si arta producerii sticlei. Veti gasi aici multe ateliere si magazine cu obiecte miniaturale din sticla si bijuterii multicolore. Pe insula Murano se produc obiecte traditionale de sticla (oglinzi, candelabre, lampi, pahare si cristaluri, etc.), insa accentul este pus in ultima vreme pe obiecte de arta din sticla de Murano si pe suveniruri din sticla de Murano. Dupa vizitarea celor doua insule ajungem in Venetia unde vom vizita: Piazza San Marco, Basilica San Marco, Palatul Ducal, Puntea Suspinelor, podul Rialto, Canal Grande, Campanila, de dupa masa (program liber).

Lido di Jesolo, mic dejun, program liber, cina.

Ziua 6: DUMINICA: - Lido di Jesolo, mic dejun, Mic dejun, plecare spre Verona orasul vesnicilor indragostiti Romeo si Julieta, orasul Arenelor romane, al pietelor vechi si al stradutelor romantice. Plimbare in Piazza delle Erbe, la Balconul Julietei, Palatul administrativ si Arenele romane, dupa program ne contiunam duruml spre Lacul Garda – Sirmione - considerat de mulţi ca fiind bijuteria Lacului Garda, este unul dintre cele mai vizitate oraşe din regiunea Lacului Garda. Străduţele înguste, cu multe magazine, restaurante şi hoteluri parcă ascunse de ochii curioşilor, stimulează turiştii să exploreze cele mai ascunse colţuri ale oraşului. În Sirmione, până şi apa lacului are o culoare deosebită, turcoaz, iar izvoarele termale care au fost descoperite încă de acum 2000 de ani atrag turişti de toate vârstele. Se pare ca până şi romanii considerau ca acest loc este deosebit, numeroasele ruine din zonă dovedind cât era de apreciat oraşul în lumea romană.

Lacul Garda este cel mai mare lac din Italia. Partea sudica a lacului este inconjurata de dealuri care s-au format in urma retragerii ghetarului, in timp ce partea de nord este mai ingusta si este inconjurata de munti, luand forma unui fiord cu o clima mediteraneana blanda. Cadrul natural remarcabil, clima temperata si vegetatia abundenta alcatuita din livezi de maslini, lamai, chiparosi, leandrii si portocali au creat conditii pentru dezvoltarea unei mosteniri cultural-istorice semnificative. Pentru aceste motive, Lacul Garda este cel mai fermecator din Italia. Cina.

Ziua 7: LUNI : -Lido di Jesolo, mic dejun, plecare spre Romania.

Ziua 8: MARTI: -Sosire in Oradea, noaptea tarziu.

Pret: 410 Euro/ pers

Pretul include:

- transport cu autocar

- 5 nopti cazare la hotel*** Lido di Jesolo

- 5 mic dejun + cina ( demipensiune )

- ghid turistic

- vizitare : Venetia, Murano, Burano,Lacul Garda- Sirmione, Verona

Pretul nu include:

- Taxa vapor ( Burano-Murano- Venetia ) - 30 Euro

- Intrarile la obiectivele turistice , Asig.med

- Supliment single ( + 150 Euro/pers/sejur )

Bootstrap Image Preview

Cere o oferta