Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cabana Schiori


Descriere

Avand ca punct de plecare orasul Sinaia, situat la o altitudine de 800 m si fiind cea mai importanta statiune turistica din judetul Prahova, iubitorii muntelui si ai sporturilor de iarna vor descoperi si vor fi intampinati, pe drumul care urca spre cota 1400, de Cabana Schiori. Construita in terase, Cabana Schiori are o vedere splendida asupra peisajului montan inconjurator.

Arhitectura contine elemente ale stilului german din orasele de munte care se imbina cu stilul modern ce mizeaza pe deschidere si luminozitate, creand astfel o atmosfera deosebita.Situata intr-un cadru natural mirific, pe drumul care duce la Cota 1400, Cabana Schiori este locul ideal pentru petrecerea unor clipe de neuitat intr'un ambient placut. Locatia dispune de 33 de locuri de cazare distribuite in 3 garsoniere, 4 camere duble si 4 duplexuri. Toate camerele sunt dotate cu TV LCD, frigider si baie proprie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.