Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare:


Pensiunea „Boema” este situata in Sinaia, cartier Cumpatu, strada Alunis, nr.6. vis-a-vis de Centrul European de Cultura si in imediata apropiere a Casei Memoriale „George Enescu”. Cladirea este construita in anul 1928, si complet modernizata in 2004, fara a-i afecta personalitatea si farmecul arhitecural interbelic.


Dotari si facilitati:


Pensiunea Boema dispune de 14 camere, împrite în camere duble matrimoniale, twin i camere triple. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu du, TV, internet prin cablu i wireless i minibar, iar unele camere au i balcon.


In gradina pensiunii au fost amenajate: un foisor inconjurat de pomi fructiferi si straturi de flori unde se poate servi cafeaua sau ceaiul; un helesteu cu pastravi ce pot fi pescuiti si preparati pentru consum; o terasa acoperita, la marginea padurii, dotata cu facilitati pentru gratar.


Dotri i faciliti generale Pensiunea Boema Sinaia


· Foior


· Grdin


· Grtar/barbeque


· Iaz


· Parcare


· Restaurant


· Sal de Conferine


· Salon Mic Dejun


· Teras


Restaurant Pensiunea Boema Sinaia


Restaurantul Pensiunii Boema este amplasat la parter i are o capacitate de 40 de locuri. Micul dejun se poate servi în salonul special de mic dejun, iar preparatele sunt proaspete, majoritatea fiind producie proprie. Prânzul i cina se pot servi a la carte, în meniu fiind prezente preparate tradiionale româneti, precum ciorb de gin cu tiei de cas sau srmlue, alturi de uic i plinc.


Sal conferine


Pensiunea Boema dispune de o sal multifuncional unde se pot organiza atat mese festive, cât i diverse evenimente, precum conferine, cursuri, team building, mese vestive, aniversari i prezentri. Sala este dotat cu flipchart, posibilitate de conectare la internet prin sistem wireless i ecran de proiecie, nu exist îns videoproiector.



Tarifele nu includ taxa de oras in valoare de 1% din tariful pe o noapte si


Taxa de statiune in valoare de 6 lei /persoana/sejur.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.