Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare:


Hotel Arca lui Noe este situat în staiunea montan Sinaia, pe Valea Prahovei, una dintre cele mai mari puncte de atracie turistice din România.


Dotari si facilitate:


Camerele din Hotel Arca lui Noe au fost amenajate în stilul clasic. Tradiie, lux, confort, precum i o atenie sporit la detalii sunt toate particulariti distinctive ale camerelor de hotel. Camerele dispun de telefon, mini-bar, TV i seif propriu, cabine de du cu hidromasaj i balcoane cu o vedere extraordinar asupra Munilor Bucegi.


Hotel Arca lui Noe ofer oaspeilor si o sal de conferine i sal de protocol, ambele echipate cu tehnologie audio i video: proiectoare, sistem audio, ecrane de afiare, computer, acces la Internet i mass-media.



Cine de afaceri sau pauzele de cafea pot fi, de asemenea, organizate, la cerere.



Sala de conferine



Sala de conferine ofer faciliti i soluii de calitate i flexibile celor care doresc s organizeze întâlniri de afaceri, cursuri de formare profesional i alte evenimente. Sala de edin ofer o gam variat de echipamente audio-video, personalul Arca lui Noe fiind mereu la dispoziia dvs. privind orice detaliu tehnic.



Restaurant & Bar



Dup o plimbare în parc, un moment de relaxare este binevenit, ascultând muzic i bucurându-v de specialitile gastronomice ale Buctarului ef. O întâlnire de afaceri în restaurantul Arca lui Noe v va aduce un succes sigur. Serviciile oferite de personalul nostru sunt de cea mai bun calitate i suntei oricând bine venii s descoperii tradiia Restaurantului Arca lui Noe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie