Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

All Senses Nautica Blue Exclusive Resort and Spa (Rhodes)


Descriere

Descriere: Nautica Blue Exclusive Resort & Spa este un complex situat in fata marii in satul pescaresc Fanes, construit in stil minimalistic, cu gradini luxuriante si vedere spectaculoasa deasupra Marii Egee. Ansamblul ocupa 70.000 mp si consta in bungalouri moderne si junior suite cu piscina privata.Localizare: situat pe plaja in satul pescaresc Fanes, la 13 km de aeroport si la 20 km de capitala.
Dotare camere: Cele 305 camere sunt de 4 tipuri: bungalow cu vedere la mare sau gradina (30 mp, max 2+1 pax), family bungalow cu vedere la gradina (35 mp, max 3+1 sau 2+2), superior family bungalow cu vedere la gradina (60 mp, max 2+2 pax) si Junior suite cu piscina privata ( max 2+2 pax). Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon (cu plata), seif, TV satelit, mini frigider, facilitati pt preparat cafea/ceai, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati hotel: 2 restaurante, 3 baruri, receptie 24 de ore, salon, camera pentru bagaje, wi-fi gratuit in toate zonele publice, 2 piscine (10:00-19:00), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si pe plaja, prosoape gratuite la piscina si pe plaja, 2 sali de conferinte ( pana la 465 locuri), amfiteatru, mini market, parking.
Facilitati copii: servicii babysitting ( la cerere, cu plata), 3 piscine, loc de joaca, mini club ( 4-12 ani), pat si scaune speciale ( gratuite, la cerere).
Activitati: program zilnic de activitati la piscina, competitii sportive, spectacole seara, tenis de camp, volei de plaja, mini fotbal, tenis de masa, biliard (cu plata), inchirieri de vase ( cu plata), centru de sporturi acvatice (cu plata), centru SPA cu plata ( masaj, sauna, jacuzzi, salon de infrumusetare).
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Clasificare oficiala: 5*
Web site: http://allsensesnauticablue.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie