Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Intr-un tinut in care vestigii ale istoriei medievale se impletesc cu frumusetile naturii, Casa Dacica va intampina cu confort si ospitalitate intr-o casa recent renovata, la poalele Cetatii Rasnov. Iubitorii de munte pot face un popas aici inainte de a incepe un traseu spectaculos spre Muntii Postavaru, Bucegi sau Piatra Craiului sau pentru a vizita nenumaratele obiective turistice din zona. Casa noastra este situata central pentru cazare in Rasnov si la zece minute departare de partia de ski din Poiana Brasov.
Casa dispune de 1 apartament, 1 camera cvadrupla, 1 camera tripla, 2 camere duble si 1 camera dubla economy, completate cu un living cu semineu, o baie de serviciu si o bucatarie complet utilata, in care modernul cu traditionalul se imbina armonios. Casa dispune de incalzire cu centrala proprie pe gaz, centrala pe lemne si apa calda si caldura non-stop.
Toate camerele au bai proprii cu cabina de dus, TV LED, uscator de par, articole de baie. Oaspetii nostri au la dispozitie internet WiFi gratuit si nelimitat, parcare supravegheata video, gratar. Oferim oaspetilor nostri lemne pentru aprins gratarul si sugestii privind obiectivele de vizitat in zona. Pentru relaxare, oferim turistilor jocuri de societate: jocuri de rummy, table, carti, sah etc.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie