Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Casablanca este situat la ieșirea din Obzor în direcția Varna, la 50 km de aeroporturile Varna și Burgas și la 100 m de plajă.

Facilitati hotel

Hotel Casablanca pune la dispoziția oaspeților săi următoarele facilități : restaurant, bar, bar la piscină, grădină, piscină exterioară cu umbrele și sezlonguri, masaj, saună, fitness, room service, mini supermarket, magazin de suveniruri, centru SPA, Wi-Fi gratuit în toate zonele hotelului, teren de tenis (contra cost), tenis de masă (contra cost), biliard (contra cost), loc de joacă pentru copii, piscină pentru copii, club pentru copii și animație pentru copii și adulți, parcare nepăzită (contra cost).

Facilitati camere

Hotel Casablanca oferă oaspeților posibilitatea de cazare în 90 de apartamente cu un dormitor și 61 de studiouri, ceea ce îl face perfect pentru familiile cu copii. Toate camerele dispun de un pat dublu sau două paturi, twin, o canapea extensibilă și un fotoliu, TV, telefon, acces gratuit la internet, aer condiționat, baie cu duș sau cadă, uscător de păr, balcon. Atât studiourile cât și apartamentele au chicinetă cu frigider și plită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Seif
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar

Locatie