Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vox Maris Grand Resort..

Descriere

Complexul hotelier Vox Maris Grand Resort este un complex turistic format din 19 vile (350 camere duble, garsoniere si apartamente). Culorile camerelor sunt alese in tonalitati placute si calde, mobilierul este amplasat cu respect fata de spatiul necesar, dar si fata de simtul estetic.
In camerele duble/triple standard vei gasi ambianta de relaxare si confort la care te astepti sa ai parte atunci cand alegi sa mergi in concediu. De pe terasele sau balcoanele camerelor te poti bucura de vederea spre gradinile ce inconjoara vilele.
  • Camerele standard sunt disponibile fie in varianta cu un pat matrimonial (double), fie cu doua paturi de o singura persoana (twin).
  • Camerele triple au un pat matrimonial si un pat de o singura persoana.
Camerele sunt echipate cu televizor LCD, frigider si aer conditionat, totul pentru a iti face timpul petrecut alaturi de noi cat mai placut posibil.
Apartamentul are ansamblu exclusivist, compus din doua camere cu suprafete generoase, beneficiaza din plin de lumina naturala, datorita suprafetelor vitrate mari ce ofera o priveliste superba asupra gradinilor ce inconjoara vilele. Apartamentul este compus din dormitor cu pat matrimonial si un living decorat modern ce permite relaxarea pe timpul zilei. Dotari: televizor LCD, frigider si aer conditionat. Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de apartament este de 3.
Accesul in incinta Complexului se asigura pe baza de bratara, care se primeste in momentul cazarii, la receptie.
Accesul cu animale de companie este strict interzis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.