Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA BLUE SHARM PICKALBATROS


Descriere

LOCALIZARE

Aqua Blu Resort 4* este situat pe faleza Ras Um Sid si este locatia ideala pentru o vacanta all-inclusive pentru toata familia. Hotelul face parte din Aqua Park City, un complex cu piscine, graini, aquapark, cafenele, restaurante si magazine, proiectat in stilul unui mic sat. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Sharm El Sheikh, la aproximativ 23 km distanta.

FACILITATI

Piscine si plaja: Plaja privata. 27 piscine, aquapark.
Club Pentru Copii: Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Loc de joaca.
Spa & Wellness: masaj, jacuzzi
Fitness si sport: sala de fitness. Teren de tenis, boccia, minigolf, biliard.
Divertisment: echipa de animatie - organizare de petreceri, concursuri, activitati sportive si de recreere, spectacole si muzica live.

RESTAURANT

Restaurante: Main Restaurant Ali Bi, Asian Restaurant Tandoori, Mediterranean Restaurant, Italian Restaurant La Saporita, Club Mac
Baruri: Lobby Bar Le Charlot, Columbus Cafe, La Cannelle Bar, Au Moka Cafe, Goofy Bar, Lagoon Bar, Beach Bar, Jazz Bar, Kids Pool Bar, La Veranda Cafe, Sports Bar, Shisha Corner

CAMERE

Fiecare camera pune la dispozitie: balcon/terasa mobilata, A.C., T.V., minibar, telefon, birou, baie cu oglinda cosmetica, produse pentru ingrijirea personala si uscator de par.

STANDARD ROOM
FAMILY ROOM SMALL - doua dormitoare, living
FAMILY ROOM LARGE - doua dormitoare, living
FAMILY (BUNK BED)
BUNGALOW SMALL
BUNGALOW LARGE - pe apa, barca privata

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.