Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 18 minute pe jos față de plajă. Villa Veneziano se află in satul Perigiali si oferă o piscină privată. Proprietatea este construită in stil venețian si pune la dispozitie o unitate de cazare decorată elegant si complet utilată cu vedere la Marea Ionică. Plaja Kathisma se află la cateva minute de mers cu mașina.

Villa Veneziano oferă aer conditionat, 5 dormitoare, atrium, balcon si terasă. Unitatea de cazare are o cameră de zi cu canapele si TV cu ecran plat cu canale prin satelit, precum si o bucătărie cu zonă de luat masa si cuptor cu plite. Aveti la dispoziție un uscător de păr si articole de toaletă gratuite.

Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile aflate pe terasa la soare de langă piscină și au la dispozitie o sală de jocuri. Proprietatea oferă o grădină bine intreținută cu zone cu iarbă si un grătar. Printre alte facilități oferite se numără un serviciu de livrări de produse alimentare și facilităti de spălătorie.

Orasul Nydri se află la 5 minute de mers cu masina, iar orasul Lefkada, la 16 km. Aeroportul Aktion este situat la 18 km. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie