Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Facand parte din premiatul lant hotelier - Vita Hotels - complexul Arina Sand reprezinta alegerea ideala pentru cei ce vor sa se bucure de malul marii pentru relaxare sau distractie alaturi de cei dragi. Inconjurat de nisipul auriu sau de verdele crud al gradinii, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai cele mai moderne echipamente si facilitati pentru a le asigura o vacanta cat mai placuta.

Localizare
Situat pe plaja din Kokkini Khani, una dintre statiunile prefeate an de an de catre turisti ofera combinatia ideala intre peisaje cat si animatia oferita de promenada cu magazine, restaurante si taverne. Hotelul se intinde pe o suprafa de 10 acri fiind inconjurat de gradinile sale luxuriante devenind alegerea perfecta atat pentu vacantele in cuplu cat si alaturi de intreaga familie.
Distante
- Aeroport (Heraklion) -> 10 km
- Hersonissos -> 15 km

Puncte de interes
Localizarea hotelului face ca atractiile principale sa fie:
- statiunile din zona golfului Malia
- orasul-port Heraklion
- pitorescul Agios Nikolaos

Atu-uri hotel
- sezlonguri gratuite pe plaja
- piscina exterioara cu apa de mare
- doar camere cu vederi la mare

Facilitati
Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai 2 piscini exterioare cu apa sarata (una pentru adulti si una pentru copii), sezlonguri si umbrele de soare atat la piscina cat si pe plaja, prosop pentru plaja (se cere la receptie), mini-club iar pentru cei ce vor sa isi pastreze tonusul in vacanta sala de fitness, terenurile de tenis, volei si fotbal cat si zonele de masaj le sunt puse la dispozitie. Restaurantul principal serveste numeroase preparate locale si internationale sub tip bufet iar pentru cine romantice va puteti bucura de serviciile restaurantului a la carte. Internetul wi-fi este gratuit pe toata suprafata resortului. Programe de animatie cu dansatori folclorici sau muzica live sunt programate saptamanal. In cadrul programului All Inclusive oaspetii vor primi o sticla de apa la sosire, posibilitatea de a cina in restaurantul a la carte pentru o seara, sticla de vin spumant si cos de fructe la sosire pentru cei aflati in luna de miere, pranzul la pachet(se comanda cu cel putin 24 de ore inainte), etc.

Camere
Toate tipurile de camera ofera priveliste directa sau laterala catre mare si sunt mobilate conform celor mai noi trenduri in materie de design.

Tipuri camera

-> Double Sea View
-> Double Sea Front

Dotari camera
Toate camerele sunt dotate cu sistem de climatizare cu control individual, TV satelit, seif(contra-cost), telefon, mini bar, facilitati pentru prepararea cafelei si a ceaiului, grup sanitar cu cada, articole de toaleta si uscator de par, balcon sau terasa mobilata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie