Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cehia - Praga

- 28-30 octombrie

ZIUA 1:Plecare din Oradea, 28.10.2022 la ora 5:00 din parcarea de la gradina zoologica, pe traseul Ungaria – Slovacia - dupa trecerea granitei in Cehia vizitam cel mai important castel din Moravia, aflat in patrimoniul UNESCO, castelul Lednice (exterior), care are cel mai mare domeniu la nivel national- circa 200 kilometri patrati. Cunoscut si sub denumirea germana de Eisgrub, resedinta de vara a Casei de Luxemburg a fost construita in sec. XVII in stil renascentist. In imensele gradini amenajate in stil englez, contin si unele fantezii romantice spre exemplu ruinele artificiale ale unui castel medieval. Dupa amiaza continuam spre Praga pentru cazare. Timp liber.

ZIUA 2: Mic dejun , Praga,Orasul celor o suta de clopotnite sau Orasul de aur asa cum mai este el cunoscut, adevarat muzeu in aer liber. Vom face tur pietonal vizitare Castelul Hradcany, In inima castelului se afla Catedrala Sf. Vitus, construita in stil gotic in 1344 pe locul altor biserici dedicate tot Sf. Vit in sec. X si apoi in sec. XI. fiind cea mai mare si mai importanta biserica din tara, precum si Ulita Aurarilor cu numeroase case din sec. XVI pastrate pana astazi, ajungem la Podul Carol, grandioasa lucrare din sec. XIV. Are peste 600 m lungime, 10 m latime, 16 arce protejate cu piloni. De la inceputul sec. XVIII, podul a fost decorat cu 30 de statui, majoritatea baroce, de unde si o alta denumire a acestuia, anume “Podul cu Sfinti”. Trecand podul, vizitam Piata Stare Mesto, “strajuita” de cele 2 turnuri de 80 m inaltime ale Bisricii Tyn, avand in centru statuia reformatorului Jan Hus , Piata Wenceslas, Primaria si turnul cu Ceasul astronomic din 1410, cel mai vechi ceas astronomic din lume. Piata Staromestske Namesti ( oprire la ora fixa pentru spectacolul papusilor ), timp liber in Praga pentru a va bucura de farmecul orasului medieval. Cazare.

Ziua 3: Mic dejun , plecare spre Karlovy Vary – cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de Vest, Karlovy Varyse se afla la 360 - 390 metri deasupra nivelului marii si este pozitionata laconfluenta raului cu apa termala Tepla si a raului Ohre. Statiuneabalneoclimaterica a deveni cunoscuta prin izvoarele sale termale precum si prinportelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Aici ne vom plimba pealeea colonadelor catre luxosul hotel Pupp si vom face cumparaturi dinnumeroasele magazine de suveniruri intalnite in cale. Dupa program pornire spre Romania, sosire noaptea tarziu.

PRET: 189 Euro/ pers Early booking

Pretul include: transport cu autocar clasificat international

2 nopti cazare la hotel ***- 2 pers in camera ( la cerere camera tripla )

mic dejun

Ghid pe traseu

vizite conform programului

Pretul nu include: intrarile la obiectivele turistice

asigurarea medicala (optionala)

supliment camera single (la cerere) – 60 Euro/ 2 nopti/ pers

ghid local Praga – 10 Euro/ pers

Bootstrap Image Preview

Cere o oferta