Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARGISHT PARTEZ


Descriere

Hotelul Argisht Partez este situat la doar 150 de metri distanță de plaja, iar centrul animat al stațiunii este la doar 13 minute de mers pe jos. Încadrat într-un peisaj pitoresc, hotelul este înconjurat de o frumoasă oază de palmieri și un parc unic, care completează perfect frumusețea naturală a locului și oferă o atmosferă liniștită și reconfortantă pentru toți cei care îl vizitează. Astfel, oaspeții se pot bucura nu doar de confortul oferit de hotel, ci și de frumusețea și liniștea naturii din jurul lor, creând amintiri de neuitat și momente de relaxare și contemplare.

Facilități hotel

Hotelul are un restaurant principal în aer liber, cu 200 de locuri în interior și 100 de locuri în cele două grădini amenajate ale sale, un lobby bar, 4 piscine în aer liber, o piscină specială pentru copii și un bar lângă piscină, precum și un centru de fitness. În spatele complexului, se află un loc de joacă sigur, care oferă multă distracție pentru cei mici. Parcarea este disponibilă atât în interior, cât și în exterior, cu locuri pentru peste 300 de mașini. De asemenea, hotelul dispune și de o sală de conferințe cu o capacitate de 80 de persoane.
 

Facilități camere

Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, televizor, telefon, minibar, seif, baie cu duș sau cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie