Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Targul de Craciun - Viena 6-8 decembrie 2024

Ziua 1: vineri: Plecare din Oradea in data de 06.12.2024, de la parcarea - gradina zoologica), la ora 6:00 , pe traseul Budapesta - Viena.

Sosire in Austria, in drum spre Viena – o scurta oprire la PARNDORF ( 2 ore ) - peste 160 de magazine de firmă care oferă reduceri de 30% până la 70% la branduri de modă în cadrul outlet-ului. Dupa cumparaturi ne continuam drumul spre Viena Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez (pietonal ) Piata Maria Thereza, Muzeul de Arte Frumoase (Kunsthistorisches museum )- exterior, Muzeul de Istorie Naturii - exterior, Parlamentul, Primaria - unde se organizeaza Targul de Craciun. Puteti servi un wurst traditional si o cana de vin fiert pentru a intra in atmosfera de sarbatoare,, Burgtheater, Palatul Imperial Hofburg (fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor), Coloana Ciumei, Stephansdom, Opera de Stat, program liber pana la 19:00. Cazare la hotel 3* in orasul Sopron ( Ungaria ) .

Ziua 2: sambata -Mic dejun, Sopron tur de oras: Primaria, Foisor de foc, Casa Storno. Plecare spre Baden, Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Vizitarea statiunii Baden, ne continuam traseul spre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde, in 1889, Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea cisterciana Heiligenkreuz intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III-lea al Austriei. Dupa program cumparaturi la “Shopping City South”, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Austria, cu o suprafata de 173 000 m2 cu mai mult de 330 de magazine. Seara cazare Sopron( Ungaria).

Ziua 3: duminica -Mic dejun - vizitarea Palatului Schonbrunn-interior , Gradinile cu fantana “Neptun” , monumentul Gloriette si Targul de Craciun din curtea palatului. Ne continuam drumul spre Budapesta – Targul de Craciun – langa Bazilica Sfântul Ștefan . Sosire in Romania noaptea tarziu.

PRET: 179 Euro / Early booking

Pretul include: transport cu autocar clasificat international

2 cazari la hotel ***- 2 pers in camera ( la cerere camera tripla )

mic dejun (buffet suedez)

Ghid pe traseu

vizite conform programului

Pretul nu include: intrarile la obiectivele turistice

asigurarea medicala (optionala)

taxa de statiune 2 euro/zi

cina la cerere ( buffet suedez ) 12 Euro/ zi

supliment camera single (la cerere) – 35 Euro/ nopte

Facilități oferite de hotel:Activităţi: piscină interioară, baie turească/baie de aburi, masaj, billiard, tenis de masă, sauna, sală de fitness, restaurant, bar.

Hotel Szieszta Sopron 3***

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta